VIDEO IKLAN ADAM DAN HAWA MENGHINA ISLAM

Posted in 03 March, 2012
by wan_cikgumuzik

VIDEO IKLAN ADAM DAN HAWA MENGHINA ISLAM | Mungkin ada yang pernag tengok video yang aku nak syer nih, dan mungkin jugak ada yang belum pernah tengok. Iklan sebuah syarikat insuran tak tahu dari mana negara mengisahkan tentang Nabi adam dan hawa bagikan di syurga di mana pasangan wanita dan lelaki yang berbogel bertemu di satu tempat air terjun.

Bagi aku iklan ini agak keterlaluan dan nampak seperti nak menghina agama islam.. Aku tak tahu kenapa video yang diupload pada tahun 2008 ini masih ada di laman youtube?? Takkan tak ada sapa2 boleh buat bagi video tu dipadamkan dari laman youtube?? Apa2 pun, meh kita tengok video nih dulu... Apa cerr???
Dah tengok dah? So?? Apa pendapat korang tentang video nih?? Lelaki tuu siap memperkenalkan dirinya sebagai nama Adam.. So?? Nampak sangat laa yang memang video nih ada kaitan dengan kisah Nabi adam dan hawa ketika di syurga kan?? Bagi korang laa.. ideo nih wajar atau tak wajar untuk ditontonkan di laman youtube tuu???? JOM LIKE FB FANPAGE AKU...!!