PENGUMUMAN PENTING SBPA 19 MAC 2012 | DATUK SERI NAJIB RAZAK

Posted in 01 March, 2012
by wan_cikgumuzik

PENGUMUMAN PENTING SBPA 19 MAC 2012 | DATUK SERI NAJIB RAZAK | Kepada penjawat2 awam, mungkin satu berita gembira akan didengar di mana PM kita akan membuat satu pengumuman penting berkaitan dengan SBPA pada 19 mac ini yang dijadualkan akan di adakan dalam satu majlis yang akan dihadiri oleh Datuk Seri Najib Razak


Satu Perhimpunan Khas Penjawat Awam yang dianjurkan oleh Kongres Kesatuan Pekerja-Pekerja Di Dalam Perkhidmatan Awam (CUEPACS) akan diadakan pada 19 mac ini dan Datuk Seri Najib akan menghadiri majlis tersebut. So, Najib akan buat pengumuman terkini berkaitan SBPA pada hari tersebut.
Persiden CUEPAC datuk Omar Osman menjangkakan bahawa Perdana Menteri akan mengumumkan perkara penting kepada penjawat awam berkaitan dengan Skim Baru Penjawat Awam SBPA mengenai keputusan tuntutan lima perkara yang diminta oleh CUEPAC


Oleh yang demikian, sama2 lah kita tunggu apakah pengumuman penting berkaitan dengan SBPA yang akan diumumkan oleh PM kita.. Harap Datuk Seri Najib Tun Razak akan dapat memberikan keputusan yang bijak agar isu SBPA dengan CUEPAC akan selesai dan menyenangkan hati semua penjawat awam.. 


P/s : Kita sama2 tunggu Keputusan terkini berkaitan dengan SBPA nihh yerr.. Terima kasih CUEPAC..!! Harap bersabar...JOM LIKE FB FANPAGE AKU...!!