iisshhhkkk..!! SEMAKAN DAFTAR PEMILIH 2011 | Sudahkah anda?

Posted in 05 July, 2011
by wan_cikgumuzik

Sudahkah anda membuat SEMAKAN DAFTAR PEMILIH?? Aku pasti tentu ramai yang belom kan? Hahahahaa.. Ramai yang tak amik pot pasal benda2 nih.. Padahal 1 undi dari korang sangat berharga untuk negara Malaysia tercinta nih..


Memandangkan Pilihan Raya Umum ke 13 dah tak lama dah, apa kata kita siapkan diri dengan memeriksa dahulu status kita sebagai pemilih.. Dah didaftarkan ke belom..  {link untuk semakan ada di bawah}


Kat situ sebenarnya suara korang utk memilih siapa pemimpin korang.. Tak kisah laa pilih kerajaan ataupon pembangkang.. Janji korang dah bersuara dengan satu kertas undi yang sangat tinggi nilainya untuk negara..
Pilih lah siapa calon anda... Pangkah lah siapa pon yang korang nak.. Satu undi sangat bernilai.. Tak cukup satu undi, dah boleh mendatangkan kekalahan kepada calon pilihan anda... Tanggungjawab anda sebagai rakyat Malaysia kann.??


Seronok perr ramai2 keluar menundi kan?? Boleh jumpak kawan2 lama.. Boleh berpanas berhujan sama2.. Hahahahaa.. Tapi yang 1st time nk mengundi mesti cuak.. Mcm aku dulu2 lah.. Takot pon ada.. Tapi bila dh undi sekali.. Rasa gian laa plak.. Hahahhaha


Kepada Korang yang belom semak DAFTAR PEMILIH, boleh laa klik kat bawah nihh ok...


(open new tab ok)

P/s : Lepas semak datang laa komen dan cite laa korang dah ada dalam senarai atau belom... Hahahhaahhaa....