iisshhhkkk..!! Apa kejadahnya IKLAN ini???

Posted in 04 July, 2011
by wan_cikgumuzik

Assalamualaikum, Salam hormat dan salam satu blogger. Terlebih dahulu ingin memohon jutaan ampun di atas kekasaran tajuk di atas. Sudah lama menyimpan hasrat terpendam untuk mengeluarkan artikle atau entri ini.. Tapi aku sabar jerr.. Hari ini aku nak tulis jugak ok..!! 


Korang mesti cam kan banner no entry lat sebelah nih kan?? Hahahaa.. yang tuu aku buat sendiri laa.. Aku pasti mesti ada yang panas bila tengok gambar awek cun yang pegang duit tuu kan? Hahahahahaa.. Aku dah mula serabut dengan iklan tuu sebenarnya.. Sekarang nak cari jalan penyelesaian ok..
Selalu sangat bila Blogwalking atau jalan2 melawat blog kawan2, klik jerr kat shoutbox atau mana2 link iklan nih keluar kan?? Rasanya dah terlalu banyak Blog dijangkiti oleh iklan nih kan?? Aku pon tak tahu mcm mana iklan nih boleh ujud menumpang kat blog2 korang kan?? Korang pasang kerr? Aku taktaw nihh..!!
Kadang2 ada jugak iklan yang ini keluar.. Hadoiii.. Yang hairannya, kalau kita klik kat body post atau kat mana2 bahagian dalam blog pon dia keluar jugak.. Apa benda nihh?? Tuan blog tahu ke keujudan iklan nih?? Atau memang tuan blog yang pasang?? Atau aku yang ketinggalan zaman?? Aku tak taw nihh..!! Tolooooonnnnnnnnggggggg...!!!
Nak kata aku off auto pop up tak jugak sbb aku memang akan menghalang segala kaedah auto pop up nihh.. Tapi iklan nih still keluar jugak walaupon anti auto pop up aku diaktifkan.. Adehhh.. Plzzzzz....!! Sape ada jalan penyelesaian nihh?? Aku tak nak dah tgk iklan yang menyerabutkan kepala nihh.. 
Help me plzzzzzzz... Merayu sangat2 kat sapa2 yang taw hentikan benda nih.. Ajar lah aku yang tak reti nihh.. NAMPAK TAK MUKA MERAYU TUHH??


P/S : Bukan nak kondem iklan tuu.. Cuma kalau nak iklan pon, buat laa cara yang disenangi oleh blogger2 nihh kan... :'(