GAMBAR DAN VIDEO PELUMBA BASIKAL MALAYSIA DIREMPUH KERETA

Posted in 29 January, 2012
by wan_cikgumuzik

GAMBAR DAN VIDEO PELUMBA BASIKAL MALAYSIA DIREMPUH KERETA | kita telah dikejutkan dengan kes pelumba basikal malaysia yang telah dirempuh kereta .


Pelumba basikal lebuh raya wanita negara, Mariana Mohamed cedera parah di tangan dan kaki kanan akibat terlibat dalam kemalangan melibatkan kereta Perodua Kancil di Presint 2, Putrajaya hari ini, ketika sesi latihan.

Tiga pelumba lain dilaporkan cedera ringan dalam kejadian kira-kira 10.15 pagi itu di satu kawasan berhampiran simpang empat. Jurucakap polis Putrajaya ketika dihubungi di sini mengesahkan menerima beberapa laporan berhubung kejadian tersebut.
Katanya, kemalangan dipercayai berlaku apabila kumpulan pelumba basikal itu gagal mengelak sebuah kereta yang telah memasuki laluan dikhaskan untuk sesi latihan itu.
Akibat kemalangan, Mariana menerima rawatan segera di unit rawatan kecemasan Hospital Putrajaya sebelum dipindahkan ke Hospital Pakar Damansara pada sebelah petang bagi menjalani pembedahan.
Tiga pelumba lain yang cedera ringan itu dirawat sebagai pesakit luar.
ok.. Buat masa sekarang saya hanya akan update gambar dahulu dan saya akan dapatkan video rakaman kejadian tidak lama lagi.. harap bersabar..


SUMBER

JOM LIKE FB FANPAGE AKU..


TAG : KEMALANGAN PELUMBA BASIKAL MALAYSIA DI PUTRAJAYA, VIDEO PASUKAN BASIKAL MALAYSIA DIREMPUH KERETA, GAMBAR PASUKAN BASIKAL MALAYSIA DIRAMPUH KERETA, VIDEO PELUMBA BASIKAL MALAYSIA DILANGGAR KERETA,