GAMBAR KAHWIN LISA SURIHANI DAN YUSRY DI PICC PUTRAJAYA

Posted in 27 February, 2012
by wan_cikgumuzik

GAMBAR KAHWIN LISA SURIHANI DAN YUSRY DI PICC PUTRAJAYA | GAMBAR TERKINI | GAMBAR TERBARU | Walaupun agak terlambat untuk syer gambar kahwin atau resepsi majlis perkahwinan lisa surihani dan yusry KRU di PCC Putrajaya nih, aku tetap nak syer jugak gambar tuu ngan korang yang belum tengok lagi.. 


So, tunggu apa lagi.. Jom laa kita tengok gambar sekitar majlis resepsi Lisa surihani dan yusry di PCC Putrajaya yang telah berlangsung pada 26 Februari 2012 yang lepas.


Semua cantik-cantik kan gambar persandingan yusry dan lisa surihani yang berlangsung di Pusat Konvensyen Putrajaya PICC pada 26 Februari yang lepas kan?? Untuk kali ke tiga rasanya aku nk ucapkan Selamat Pengantin Baru kepada Lisa Surihani dan Yusri KRU nih.. Kang kalau ada lagi gambar kahwin Lisa ngan Yusri di PICC putrajaya nih, aku upload lagi yerr..


aku cedok gambar DI SINIJOM LIKE FB FANPAGE AKU...!!


TAGS : GAMBAR KAHWIN YUSRI DAN LISA DI PICC PUTRAJAYA, GAMBAR TERBARU LISA DAN YUSRI DI PICC PUTRAJAYA, GAMBAR KAHWIN TERBARU LISA DAN YUSRI DI PICC PUTRAJAYA, GAMBAR MAJLIS RESEPSI LISA DAN YUSRY DI PICC PUTRAJAYA, GAMBAR TERKINI MAJLIS RESEPSI LISA DAN YUSRY DI PICC PUTRAJAYA, GAMBAR KAHWIN LISA DAN YUSRI DI PUTRAJAYA, GAMBAR KAHWIN YUSRI DAN LISA SURIHANI DI PUTRAJAYA,