FREE DOWNLOAD 7 PETALA CINTA FULL MOVIE

Posted in 30 March, 2012
by wan_cikgumuzik

FREE DOWNLOAD 7 PETALA CINTA FULL MOVIE | tentu ramai kaki-kaki download tak sabar nak download full movie 7 petala cinta nih kan?? cerita 7 petala cinta nih kan sekarang tengah ditayangkan kat astro.. Jadi, link download pon dah ada lerr untuk kaki2 download nih kan??? Jadi tunggu apa lagi.. jom laa download..

Haaa.. tapi sebelom korang download movie 7 petala cinta nih, apa kata korang luangkan sedikit masa untuk membaca sinopsis cerita nih.. 


SINOPSIS 7 PETALA CINTA
Sinopsis: Kisah mengenai cinta sesama manusia, cinta diantara seorang lelaki dan perempuan, cinta diantara seorang Islam dengan agamanya, cinta diantara seorang ayah dan anaknya, cinta diantara guru dan pelajarnya. Sebuah filem mengenai 7 PETALA CINTA. ATTAR, seorang yang berada dalam kejahilan sehinggalah bertemu dengan ABY IKHWAN, seorang guru di Madrasah Qalbun Salim yang telah mengajar Attar mengenai Islam. Dalam diam, Attar menyimpan perasaaan terhadap SAIDATUL NAFISA namun dia redha apabila Saidatul Nafisa bertunang dengan HAMKA. 
Saidatul Nafisa dan Hamka disatukan didalam satu ikatan pertunangan dan akan dikahwinkan sebaik sahaja Hamka pulang daripada menuntut ilmu di Tanah Arab. Ditakdirkan, malapetaka berlaku dan Hamka dikatakan telah meninggal dunia. Saidatul Nafisa meneruskan hidupnya dengan tabah namun Aby Ikhwan, ayah kepada Saidatul Nafisa mahu anaknya itu cepat – cepat mendirikan rumah tangga supaya sinar kebahagian dapat kembali kepada Saidatul Nafisa. HILMA AQILA, adik kepada Hamka juga menuntut di tempat yang sama dengan Saidatul Nafisa. 
Hubungan diantara Hilma Aqila dan Saidatul Nafisa seperti adik beradik. Semenjak kematian Hamka, keluarga Saidatul Nafisa menjaga Hilma Aqila seperti anak sendiri. NIDA, seorang wanita yang dipaksa menjadi pelacur oleh ahli keluarganya sendiri telah bertemu dengan Attar dan terdetik rasa suka di hati Nida. Attar cuba untuk membawa Nida kembali ke jalan yang benar, namun Nida mempunyai niat lain terhadap Attar. Ditakdirkan, jodoh Saidatul Nafisa adalah dengan Attar namun pelbagai halangan datang menghalang hubungan mereka. Dapatkah Saidatul Nafisa dan Attar bersatu? Apakah niat Nida?
Dah abis baca dah sinopsis dia??? haa tunggu apa lagi... jom laa download movie 7 petala cinta nih..

PART1 | PART2 | PART3 | PART4PART1 | PART2 | PART3 | PART4


Diharap semua link yang aku syer kat atas tuhh berfungsi.. korang boleh pilih lah yang mana korang nak... thanks to http://jieazzmovie.net kerana menyediakan link download yang best nih... Selamat mendownload full movie 7 petala cinta yer...