GAMBAR DAN VIDEO KEGANASAN BERSIH 3.0

Posted in 28 April, 2012
by wan_cikgumuzik

GAMBAR DAN VIDEO KEGANASAN BERSIH 3.0 | Perkara yang dijangkakan berlaku tetap berlaku.. keganasan tetap terjadi walaupun ada pihak2 yang bongok menyangkal kejadian tersebut. Katanya perhimpunan tuu haram.. Tetapi lain pulak jadinya.. Keganasan dapat dirakam.. JANJI KELING..!! biasa lerr..

 Apa-apa pun, oleh kerana janji agar perhimpunan ini aman tidak ditepati, sukacita dimaklumkan PERHIMPUNAN BERSIH 3.0 INI ADALAH GAGAL...!! Jom tengok video keganasan mereka yang hadir ke perhimpunan bersih 3.0 nih..
Sekarang siapa yang ganas?? Polis atau penunjuk perasaan.. Sebenarnya banyak lagi keganasan yang berlaku.. aku akan cuba cari bahan terkini tentang keganasan yang dilakukan oleh puak2 pengkhianat negara nih demi menjayakan PROVOKASI murahan yang sememangnya dirancang rapi oleh penganjur BERSIH 3.0 kali ini..JOM LIKE FB FANPAGE AKU...!!
  


TAGS : GAMBAR SEKITAR PERHIMPUNAN BERSIH 3.0GAMBAR KEGANASAN BERSIH 3.0GAMBAR TERKINI PERHIMPUNAN BERSIH 3.0GAMBAR TERBARU PERHIMPUNAN BERSIH 3.0GAMBAR BERSIH 3.0GAMBAR KEGANASAN PESERTA BERSIH 3.0,  LIVE UPDATE BERSIH 3.0VIDEO LIVE STREAMING BERSIH 3.0VIDEO LIVE PERHIMPUNAN BERSIH 3.0LIVE STREAMING PERHIMPUNAN BERSIH 3.0,