PESERTA BERSIH 3.0 DIARAH REMPUH HALANGAN - ANUAR IBRAHIM

Posted in 28 April, 2012
by wan_cikgumuzik
LANGSUNG DARI LOKASI

PESERTA BERSIH 3.0 DIARAH REMPUH HALANGAN - ANUAR IBRAHIM | SEBENTAR tadi Anwar telah mengeluarkan arahan untuk para peserta demo Bersih 3.0 merempuh halangan polis di depan Dataran Merdeka. Lebih tepat, selepas Zohoor (bila-bila masa dari sekarang).

Arahan ini bermaksud Anwar mahu semua peserta Bersih melanggar undang-undang negara kerana polis dan DBKL telah pun memperolehi perintah Mahkamah menghalang peserta demonstrasi dari berhimpun di Dataran Merdeka.

Inikah jenis pemimpin yang Malaysia mahukan?  Mengarahkan rakyat melanggar undang-undang?  Kalau ada apa-apa yang berlaku bukan Anwar yang akan ke dalam tapi peserta yang merempuh.  Dia hanya tau bagi arahan sahaja sedangkan orang lain yang kena.

Ini memang selalu berlaku, Anwar memperalatkan penyokongnya untuk menjayakan agenda busuknya dalam mencapai hasrat menjadi Perdana Menteri.

Takkanlah Anwar tak tahu undang-undang, bukankah disekeliling Anwar penuh dengan para peguam yang boleh menasihatkannya apa yang boleh dan tidak boleh dilakukan.

Atau peguam semua ini pun sama bengong macam Anwar jugak?

Nampak sangat prinsip rukun negara, keluhuran perlembagaan dan undang-undang itu tidak langsung dihormati Anwar.  Tidak terfikikah olehnya kalau dia menjadi Perdana Menteri (mintak dijauhkan), apa perasaannya kalau semua orang langgar undang-undang dan buat sesuka hati?-SIMBER

JOM LIKE FB FANPAGE AKU...!!
  


TAGS : GAMBAR SEKITAR PERHIMPUNAN BERSIH 3.0GAMBAR KEGANASAN BERSIH 3.0GAMBAR TERKINI PERHIMPUNAN BERSIH 3.0GAMBAR TERBARU PERHIMPUNAN BERSIH 3.0GAMBAR BERSIH 3.0GAMBAR KEGANASAN PESERTA BERSIH 3.0,  LIVE UPDATE BERSIH 3.0
kuala.html#ixzz1tJrWMOzy