VIDEO AHLI POLITIK TAMPAR WANITA KETIKA BERDEBAT

Posted in 16 June, 2012
by wan_cikgumuzik

VIDEO AHLI POLITIK TAMPAR WANITA KETIKA BERDEBAT | 
Malu beb bila pemimpin politik hilang akal dan bersikap macam budak-budak.. Tambah pulak kalau ahli politik tu bercakaran dan disiar secara langsung dalam media elektronik. 

Kalau pemimpin pun dah tak boleh nak kawal perangai, macam mana nak rakyat hidup aman damai? 

Gua harap ahli politik di Malaysia lebih matang walaupun ada sesetengah tu dalam kem Pakatan memang teruk... Tak payahlah ikut perangai ahli politik di luar negara ni yee...

Berita AFP melaporkan.., seorang jurucakap kepada Golden Dawn sebuah parti berhaluan kanan Ilias Kasidiaris menyerang dua ahli politik wanita dari parti politik berhaluan kiri. 

Kejadian bermula apabila Ilias menyimbah air ke muka Rena Dourou dari Parti Syriza yang sedang berhujah.

                       

Perbuatannya dibantah oleh Liana Kanelli seorang ahli Parti Komunis dengan menggelar Ilias sebagai 'facist'. Perbuatan itu membuatkan Ilias bertambah berang lalu menampar Liana Kanelli bertalu-talu.

Pendakwaraya telah mengeluarkan waran tangkap terhadap Ilias atas tindakannya itu namun tidak dapat dipastikan sama ada dia telah ditangkap dan didakwa.

Insiden dalam sesi debat yang berlangsung di stesen ANTENA TV pada 7 Jun 2012 itu mendapat perhatian meluas di seluruh dunia dan dsaksikan oleh tidak kurang 600,000 orang di youtube setakat hari ini 9 Jun 2012. -SUMBER

JOM LIKE FB FANPAGE AKU...!!