GAMBAR BOGEL KIRANA LARASATI | ARTIS BOGEL TERKINI | PANASSS..!!

Posted in 24 February, 2012
by wan_cikgumuzik

GAMBAR BOGEL KIRANA LARASATI | ARTIS BOGEL TERKINI | PANASSS..!! | Dunia hiburan sekali lagi digemparkan dengan tersebarnya foto bogel kirana larasati dan kini menjadi kontrovesi panas dunia seni.

Walau bagaimanapun, Masih ramai yang yakin bahawa gambar bogel berkenaan hanyalah gambar yang diedit semula secara digital.

Pada gambar pertama melihatkan gambar kirana larasati sedang berbaring dalam keadaan separuh bogel di atas sebuah katil manakala gambar ke dua pulah gambar separuh bogel di mana payudaranya hanya ditutupi oleh rambut sahaja.. 


Satu forum web telah membincangkan perkara berkaitan dengan gambar kirana Larasati yang berbogel dan ramai berpendapat bahawasanya ianya adalah palsu dan telah diubahsuai dengan mengedit gambar asli menggunakan teknik digital.
Salah seorang kumpulan forum jugak mengatakan gambar bogel kirana larasati yang juga merupakan pelakon cerita "Purple Love" menyatakan bahawa gambar bogel tersebut kelihatan sudah diubahsuai menggunakan photoshop kerana perincian foto tersebut kelihatan tersembunyi dan sukar untuk membuat pengesahan keaslian gambar.

Pada masa yang sama, pengurus kirana,Yopie sekeras2nya menafikan bahawa gambar bogel tersebut adalah gambar kirana larasati.

Apa2 pun, itulah lumrah pelakon bila dah meningkat popular.. Apa2 pun diharap Kirana Larasati yang jugak pelakon cerita "purple love" banyak2 bersabar di atas isu gambar bogel tersebut.. :sumber 

JOM LIKE FB FANPAGE AKU...!!