GAMBAR BUKTI EKIN MAWI BARU MELAHIRKAN ANAK PEREMPUAN

Posted in 28 February, 2012
by wan_cikgumuzik

GAMBAR BUKTI EKIN DAN MAWI BARU MELAHIRKAN ANAK PEREMPUAN | Tahniah diucapkan kepada mawi dan ekin kerana telah mendapat anak baru.. Anak perempuan pulak tuh.. Ekin telah melahirkan anaknya tepat jam 4.00 pagi tadi.. mingkin ramai tertanya2 bagaimana kami blogger2 ini tahu kisah mawi dan ekin baru mendapat anak baru kan?? Yaa.. sebenarnya ada laa info2 rahsia kan... Kekekke.. tak de laa rahsia sangatt.. 

Ok sekarang aku nak syer laa mcm mana blogger2 boleh dapat berita2 terkini tentang artis malaysia nih.. Hanya pantau twitter mereka jerr.. Jom tengok gambar bukti bahawa mawi dan ekin sudah pun mendapat cahaya mata mereka.
Yaa.. di atas merupakan gambar bukti kelahiran anak mawi yang baru. Walau bagaimanapun kita masih menunggu gambar anak mawi dan ekin yang baru dilahirkan tuhh.. 


Harap semua bersabar menantikan gambar anak mawie dan  ekin nih.. Aku pon tak sabar menanti.. Sapa2 yang dah dapat, sila bagitaw aku yerr..JOM LIKE FB FANPAGE AKU...!!


TAGS : GAMBAR ANAK MAWI DAN EKINGAMBAR ANAK BARU MAWI DAN EKINGAMBAR TERKINI ANAK MAWI DAN EKINGAMBAR TERBARU ANAK MAIW DAN EKINGAMBAR ANAK EKIN DAN MAWIANAK BARU EKIN DAN MAWIKOLEKSI GAMBAR ANAK MAWI DAN EKIN, GAMBAR BUKTI KELAHIRAN ANAK MAWI DAN EKIN, GAMBAR ANAK BARU MAWI DAN EKIN,