KONSERT AWIE DAN ELLA DI SINGAPURA | 25 MAC 2012

Posted in 29 February, 2012
by wan_cikgumuzik

KONSERT AWIE DAN ELLA DI SINGAPURA | ELLA AND AWIE LIVE IN SINGAPORE | 25 MAC 2012 | Tahniah diucapkan kepada Awie Wings dan ella kerana telah berjaya mengadakan konsert di istana budaya haritu. Sekarang Ella dan awie akan mengadakan konsert di singapura pulak. Ianya dijadualkan pada 25 Mac 2012 nih.. 


Sama2 kita tunggu kemunculan Awie dan Ella di konsert yang akan berlangsung di MAX PAVILLION sekitar jam 8.00 malam. Tarikh konsert Awie dan Ella di singapura telah pun dinyatakan.. So, kepada rakyat2 malaysia yang nak tengok kehebatan konsert ella dan awie kat singapore nih, jom lahh...


Yaa.. Jom ramai2 kita ke singapura pulak untuk layan raja dan ratu rock malaysia awie dan ella yang akan berlangsung di MAX PAVILLION Singapore pada hari ahad 25 Mac 2012  jam 8.00 malam.. Tahniah diucapkan kepada pasangan ROCK nih kerana berjaya untuk mengadakan konsert di singapore.


Untuk pembelian tiket, saya akan dapatkan link tiket online untuk tempahan tiket ke  konsert awie dan ella pada 25 Mac 2012 nanti. Ada rasanya tiket online untuk konsert Awie dan Ella nih sebab konsert yang lepas ada jerr jual tiket onlineJOM LIKE FB FANPAGE AKU...!!


TAGS : KONSERT AWIE DAN ELLA DI SINGAPORE, KONSERT ELLA DAN AWIE DI SINGAPURA, TIKET ONLINE KONSERT AWIE DAN ELLA DI SUNGAPURA, TEMPAHAN TIKET KONSERT ELLA DAN AWIE DI SINGAPORE, GAMBAR KONSERT AWIE DAN ELLA DI SINGAPURA, AWIE DAN ELLA DI SINGAPURA,