MAJLIS PERTUNANGAN LIYANA JASMAY BULAN DEPAN

Posted in 29 February, 2012
by wan_cikgumuzik

GAMBAR DAN TARIKH MAJLIS PERTUNANGAN LIYANA JASMAY BULAN DEPAN | Satu lagi berita atau gosip terkini yang tersebar di blog2 dan facebook, pelakon liyana jasmay akan bertunang pada bulan hadapan. Namun tarikh pertunangan liyana jasmay masih dirahsiakan.. Liyana Jasmay bertunang pada bulan hadapan dengan seorang ahli perniagaan bernama Fathuddin Mazlan di mana pengakuan dah pun dibuat oleh liyana jasmay sendiri.. Sama ada betul atau tidak berita pertunangan Liyana Jasmay ngan Fathuddin Mazlan nih, sama2 kita nantikan bulan hadapan yerr.. Kita ramai2 buat liputan di blog ok..

Mesti ramai menantikan gambar di majlis pertunangan Liayana Jasmay nih kan??? Nanti dia dah bertunang, aku akan syer laa gambar bertunang liyana Jasmey dengan Fathuddin Mazlan tuh.. Insyaalah aku akan dapatkan gambar pertunangan liayana Jasmay tuhh secepat mungkin nanti yerr.. JOM LIKE FB FANPAGE AKU...!!


TAGS : LIYANA JASMAY BERTUNANG, GAMBAR LIYANA JASMAY BERTUNANG, GAMBAR MAJLIS PERTUNANGAN LIYANA JASMAY, LIYANA JASMAY BERTUNANG DENGAN FATHUDDIN MAZLAN, KISAH PERTUNANGAN LIYANA JASMAY DAN FATHUDDIN MAZLAN, GAMBAR TUNANG LIYANA JASMAY, GAMBAR FATHUDDIN MAZLAN TUNANG LIYANA JASMAY,