METRONOME BAND JUARA BATTLE OF THE BAND ANJURAN BSN PENANG

Posted in 23 February, 2012
by wan_cikgumuzik

Lihatlahh wajah2 ceria kemenangan METRONOME BAND yang telah menjuarai pertandingan battle of the band anjuran Bank Simpanan Nasional BSN cawangan Pulau Pinang yang telah diadakan pada 28 Januari 2012 yang lepas.. Aku saja jaa buat2 lambat bubuh entri nih.. Kikikikiki... 


Apa2 pun tahniah diucapkan kat kawan2 band aku sbb bekerja keras bagi memastikan METRONOME BAND menjadi juara di antara 30 band yang masuk bertanding.. Bukan senang woo nak menang kat tempat orang kann.. Tapi Alhamdulillah kejayaan milik METRONOME BAND... 


So skang aku nk syer lah video peringkat akhir pertandingan tersebut.. Sila tengok sampai habis sbb tang last tuhh ada sedutan pengumuman juara.. BEST beb..!! Kenangan untuk anak cucu aku nihh.. Lalalalalala.. 
Haaa... Dah tgk dah video nihh?? Gempak tak METRONOME BAND kesayangan aku nih?? He Aku yg pakai baju coklat yg main gitar merah tuhh... Walaupon rambut pendek, namun aku tetap bagging jugak.. Kah kah kah kah... Boleh tahan laa kann?? Band biasa2 jerr... Bagging mcm artis rockstar.. Kakakakakkaa... Lawak..!!


Dan satu lagi, aku nak maklongkan pada 10 mac ini, METRONOME BAND akan menganjurkan JAMM SESSION di kangar dan limit 10 band sahaja yang boleh join.. Manakala pada 11 Mac 2012 plak, METRONOME BAND akan menyertai battle of the band anjuran belia MAYC malaysia peringkat kebangsaan... Kami akan fight 1 Malaya di mana tahun nih diadakan di negeri Perlis..


maklumat lanjut boleh lihat di METRONOME BAND FB FANPAGEJOM LIKE FB FANPAGE AKU...!!