FREE DOWNLOAD BUNOHAN FULL MOVIE 2012

Posted in 30 March, 2012
by wan_cikgumuzik

FREE DOWNLOAD BUNOHAN FULL MOVIE 2012 | Sudah pasti ada yang sedang menunggu nak download filem bunohan nih kan?? Kepada kaki2 download, ni haa link download dah ada.. jom lah kita download filem bunohan nihh.. free jerr.. tak kena duit pon.. 

Tapi sebelom korang download filem Bunohan nih, apa kata korang baca dulu sinopsis cerita nih yerr.. 


SINOPSIS BUNOHAN
Sinopsis: Berlatarkan sebuah kampung di Kelantan, Bunohan menceritakan 3 adik beradik yang terasing – Adil, Bakar dan Ilham serta bapa mereka yang sakit. Selepas lari daripada pertarungan maut, Adil ‘Bunga Lalang’ peninju tomoi lari daripada pembunuh upahan bernama Ilham. Kejar mengejar ini telah membawa mereka ke Bunohan, apabila mereka bertembung memori hitam mula menghimpit dan mereka berjumpa seorang guru yang ingin menjadi usahawan yang berjaya. 
Kehadiran mereka bertiga di kampung telah mengbangkitkan kembali kisah silam Pok Eng sebgai ayah kepada mereka bertiga. Setiap mereka bergelut dengan ketenangan yang tidak tercapai , pengampunan ditelenggami dengan kebencian yang membawa kehilangan jiwa , pengkhianatan tidak kesudahan dan pemBUNOHAN
Haa... Dah baca dah sinopsis filem bunohan nih?? sekarang tiba masa untuk korang download pulak cerita bunohan full movie nihh.. 


FREE DOWNLOAD BUNOHAN FULL MOVIE 
PART1 | PART2

PART1 | PART2Kat atas adalah link untuk download filem bunohan.. pilih jerr yang mana nak.. terima kasih kepada http://jieazzmovie.net kerana menyediakan link download untuk filem bunohan nih yerr..JOM LIKE FB FANPAGE AKU...!!