VIDEO SUAMI BELASAH AMANDA FONG YANG HAMIL 2 BULAN TERSEBAR..!!

Posted in 03 September, 2012
by wan_cikgumuzik

VIDEO  SUAMI BELASAH AMANDA FONG YANG HAMIL 2 BULAN TERSEBAR..!! | laman sosial facebook sekali lagi digemparkan dengan kes suami belasah isteri... dua video yang diupload pada facebook Amanda Fong yang berdurasi 11 minit setiap video kini tersebar meluas dengan jumlah syer pada video tersebut mencecah 11 ribu share.

Di atas adalah salah satu gambar yang aku copy dari facebook amanda fong di mana terdapat kesan-kesan luka hasil belasahan suaminya.. 

mungkin ramai yg dah tgk video tersebut kan?? aku turut bersimpati di atas apa yang berlaku terhadap amanda fong kerana ianya dianggap keterlaluan dan sangat kejam... ada kaa patut seorang lelaki belasah pompuan sampai mcm tuu sekali kan???tapi sayang lah sebab FB milik amanda fong kini dah dipadam oleh amanda fong sendiri kerana aku dapati FB beliau sudah tiada di laman sosial tersebut.. tak pasti lah dia dh delete atau hidden account jerr.. Aku dapat ditek kata FB amanda fong dah tak ada pun time aku tgh taip entri nih.. kebetulan laa plak.. sib baik aku sempat copy sekeping gambar dia kan??

Apa2 pun aku harap kandungan 2 bulan amanda fong terselamat.. kesian beb sbb teruk sgt2 dia kena belasah.. kiranya melebihi 20 minit jugak lah durasi video tuhh.. kejam punya lelaki laa.. dayus..


LINK ASAL FB ANAMDA FONG>> https://www.facebook.com/foxyfong 

UPDATE...!! FB AMANDA FONG KINI DAH ADA BALIK.. TD MUNGKIN DIA TUTUP SEKEJAP KOT... HEHEHHEE...


LIKE FAN PAGE AKU KALAU SUDI....