JUARA ALL ENGLAND 2012 | LIN DAN TAK KECEWAKAN MALAYSIA

Posted in 13 March, 2012
by wan_cikgumuzik

JUARA ALL ENGLAND 2012 | LIN DAN TAK KECEWAKAN MALAYSIA | Kenyataannya kemenangan Lin Dan tak de laa sangat mengecewakan rakyat malaysia. Walaupun menjadi juara All England untuk Tahun 2012, Dah berapa kali Chong Wei kalahkan Lin Dan kan?? Tak hairan langsung pon dengan Kemenangan Lin Dan di All England tuhh.. Chong Wei mesti ada sebab kenape dia tarik diri kan?? Mesti ada sebab utama Chong Wei bagi kemenangan pada Lin Dan kan??

Aku tak rasa plak kecewa di atas kekalahan Chong Wei.. Tak tahu kenape.. Aku harap korang pon ada rasa macam tuu jugak kan?? Tak apa lah Lin Dan.. Kali nih ko menag laa.. Insyaalah nanti kat Sukan Olimpik akan datang, Chong Wei pasti akan menang.. Takkan laa juara no 1 dunia nak rosakkan kedudukan rangking dia kan? Lin dan menang pon sebab chong wei tercedera kan?? Nasib kau lah Lin Dan sbb boleh menang Free ngan Chong Wei.
Walaupun Lin Dan menang di Juara All England, tak semestinya Chong Wei akan kalah di sukan olimpik nanti kan?? Ini baru All England lerr.. Lex luu... Mungkin All England 2012 memberi sejarah hitam kepada Chong Wei... Lin Dan juara All England 2012, Chong Wei plak akan jadi juara Olimpik nanti.. Lalalalalaa.. Insyaalahh...JOM LIKE FB FANPAGE AKU...!!